Total Pack Oss voor het verpakken van uw producten

Romeinenweg 845349 AL Oss
+31 (0)412 - 62 81 59 info@totalpack.nl

Total Pack investeert in logistieke verbetering.

Na de verhuizing is fors geïnvesteerd in ons bestaande voorraadbeheersysteem waardoor alle nieuwe magazijnplaatsen een locatie hebben gekregen. In de stellingen hebben we nu 1.450 locaties aangebracht. Daarnaast zijn alle vrije opslagruimtes benoemd. Onze logistieke transportmiddelen zijn uitgebreid met meer elektrische pompwagens, reachtrucks en heftrucks.
Middels scanning wordt iedere pallet gevolgd gedurende het proces door het pand (inslag/opslag/verpakken/opslag/ uitslag), waardoor tracing en tracking te allen tijde per direct repliceerbaar is. Vervolgens hebben al onze medewerkers die logistieke activiteiten in het pand verrichten de cursussen tot BT, heftruck en reachtruckchauffeur zowel in theorie als praktijk met goed gevolg afgelegd.
Dit heeft geresulteerd in 7 diploma’s en bovenal een bewuster en veiliger werken met onze goederen en de goederen van onze klanten.

Op die momenten dat er nieuws te melden is over ons bedrijf dan zullen we dat zeker op onze site publiceren. U kunt er voor zorgen dat u te allen tijde als eerste op de hoogte wordt gebracht van onze nieuws-items door hieronder uw e-mail adres in te vullen en op Aanpassen te klikken. Als u onverhoopt weer zou willen afmelden is het opnieuw achterlaten van uw mailadres voldoende om dat te regelen.