Om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn op het gebied van labelen, hebben we de mogelijkheden vergroot. Naast het machinaal aanbrengen van diverse soorten zelfklevende etiketten (top-bottom, enkel-/dubbelzijdig en rondom), kunststof sleeven en papierwikkels aanbrengen middels coldmelt, kunnen we dit nu ook met een hotmeltstation. Dit is vooral een voordeel bij het aanbrengen van etiketten op metalen blikken waarbij de kans op roestvorming wordt voorkomen.
Tijdens het productieproces ontstaat er regelmatig uitval door niet goed aangebrachte of verkeerde labels . Om de productie niet te verstoren wordt deze partij vaak vernietigd. Doordat Total Pack in staat is snel te reageren kan deze partij worden hersteld en met dezelfde productierun/datum worden afgeleverd bij de klant.
Uiteraard kunnen partijen ook klantspecifiek worden voorzien van een wikkel.

langguthe62