Total Pack Oss voor het verpakken van uw producten

Romeinenweg 845349 AL Oss
+31 (0)412 - 62 81 59 info@totalpack.nl

Total Pack heeft ook een warm hart voor goede doelen.

We hopen dat onze financiële bijdrage een duwtje in de rug is voor onderstaande doelen. Stichting Geluksboontje te Schijndel zet zich in voor kinderen die het niet zo goed getroffen hebben. Het geeft ze de hoognodige zorg op materieel en immaterieel vlak (www.stichtinggeluksboontje.nl). Stichting Jarige Job geeft kinderen van ouders die van de voedselbank afhankelijk zijn, een speciale verjaardag box, zodat ze een feestje kunnen geven (versieringen en traktatie op school) en een mooi cadeau krijgen (www.jarige-job.nl). Stichting Thembalethu geeft noodhulp aan zeer hulpbehoevenden in Zuid Afrika. (www.thembalethu.nl). Ook hebben we een donatie gedaan voor een van onze relaties die fietst voor Alpedhuzes (www.opgevenisgeenoptie.nl)