Total Pack Oss voor het verpakken van uw producten

Romeinenweg 845349 AL Oss
+31 (0)412 - 62 81 59 info@totalpack.nl

Total Pack blijft investeren in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Dat Total Pack Maatschappelijk Verantwoord Onderneemt is al lang  bekend en is dè manier waarop een bedrijf zijn kernactiviteiten uitvoert en verantwoordelijkheid neemt ten aanzien van het milieu en de sociale context.

Door het scheiden van afval waaronder papier en folie zorgen we dat we ons steentje bijdragen. Maar ook het hergebruiken van materialen bespreekbaar maken, zorgt voor actief handelen in het voordeel van het milieu.

We besparen veel energie dankzij de dimfunctie bij geen beweging. Verder wordt de warme lucht afkomstig van een aantal krimpmachines afgevoerd naar een andere hal om deze op te warmen, door middel van ventilatieopeningen in de muur.

Een maximale benutting van de benodigde energie!

Begin 2018 willen we hier ook meteen goed mee starten. En om dit waar te maken zijn er ruim 700  TL lampen vervangen door LED verlichting!

Een kostbare investering die de moeite waard is voor het milieu omdat LED gemiddeld maar 6% van de elektriciteit nodig heeft om dezelfde hoeveelheid licht te geven ten opzicht van de TL lampen. Een tweede voordeel voor het milieu is dat er geen schadelijke stoffen worden gebruikt voor de productie van LED lampen. Wij hopen dan ook dat andere bedrijven hier een voorbeeld aan nemen en zullen volgen.

Samen maken we het verschil!