Total Pack Oss voor het verpakken van uw producten

Romeinenweg 845349 AL Oss
+31 (0)412 - 62 81 59 info@totalpack.nl

“Total Pack kan dit wèl” ….bedrukte krimpfolie aanbrengen op afslag!

Total Pack kan dit wèl Bundel verpakken op afslag bedrukte folie! afb

En of wij dit kunnen: dankzij de aanschaf van  het allernieuwste  model met automatische overlapping is deze  shrinkwrapper XP enorm veelzijdig. We kunnen verschillende producten verpakken, zoals glas en PET-flessen, blikjes, dozen, trays, potten, kartons van verschillende formaten tot zelfs 30kg.

Maar dat is nog lang niet alles. Vanaf nu kunnen we ook per afslag het product voorzien van folie met de gewenste bedrukking!

De kwaliteit word geoptimaliseerd door de controle van borstel loze servomotor. Uiteraard is deze energie zuiniger dan het voorgaande model. En nog een bijkomend voordeel is dat hij over automatische sortering beschikt wat de kosten van het verpakken minimaliseert.

In alle opzichten dus een zeer functionele investering.

Total Pack kan dit wèl Bundel verpakken op afslag bedrukte folie!