Total Pack Oss voor het verpakken van uw producten

Romeinenweg 845349 AL Oss
+31 (0)412 - 62 81 59 info@totalpack.nl

Etiketteren

Etiketteren

Total Pack is zeer bedreven in het etiketteren van uw producten. We doen dit dagelijks, vaak na bijvoorbeeld een assemblage- of inpak proces. Door middel van diverse etiketteermachines is Total Pack in staat om dozen, blikken, zakken en andere diverse verpakkingen te voorzien van diverse etiketten met verschillende eigenschappen, zowel op bovenzijde als onderzijde, enkelzijdig als dubbelzijdig of volledig rondom.

Bij het vermarkten, exporteren of uitbreiden van producten in de food of non-food sectoren krijgt u ook te maken met de etikettering. Maar etikettering is in dit geval meer dan alleen een etiket op een product plakken. Bij het op een juiste manier etiketteren zijn het volgen van de juiste vertalingen en geldende wet- en regelgeving uiterst belangrijk. De meeste levensmiddelen zijn voorzien van een etiket. Hierop staat informatie over wat er in het product zit, hoe het gebruikt moet worden en wat de uiterste houdbaarheidsdatum is. Deze informatie is verplicht.

Wij zijn een flexibel ingesteld bedrijf. Hierdoor ontzorgen wij u in elke stap van uw proces of delen daarvan. Denk hierbij aan het assembleren van combinatieverpakking, herstelwerkzaamheden en handmatig en machinaal verpakken in alle denkbare verpakkingstechnieken. We dragen bij aan het ontwikkelen van een zo zo’n efficiënt mogelijke verpakking. Ook bieden wij full service in materiaal en transport van het eindproduct. U bent bij ons dus aan het juiste adres primair en secundair verpakken. Wij denken graag met u mee!