Total Pack Oss voor het verpakken van uw producten

Romeinenweg 845349 AL Oss
+31 (0)412 - 62 81 59 info@totalpack.nl

Service

Full service

Wij bieden een full service concept aan indien gewenst.
Hierbij denken we mee voor een innovatief en efficiënt ontwerp, ontwikkeling, inkoop materialen en grondstoffen, primair- en/of secundair verpakken tot het uitleveren van gereed producten.

Goederenvervoer
Total Pack verpakt en handled niet alleen, ook het transport van goederen is bij ons in ervaren handen. Transport van 1 doos tot een volle vracht. Door Nederland, Europa of wereldwijd: laat het gerust over aan Total Pack. Want transport betekent voor ons niet uitsluitend vervoer van A naar B. Total Pack levert graag een volledige dienst en vanzelfsprekend met tracking- en tracing registratie.

Tracking en Tracing
Total Pack zorgt voor beheersing van de voedselveiligheid in de productie en transportketen door een optimale track- en tracing registratie. Een inmiddels bewezen betrouwbaar systeem waarmee wij uitzonderlijkgoed presteren.

Milieu
Verantwoord omgaan met het milieu staat hier hoog in het vaandel. Door compactering en gescheiden afvoer van afval. Maar ook door aanschaf van energiezuinigere machines en gebruik van LED verlichting in zowel fabriek als kantoor.

Opslag
Total Pack beschikt over 2000 palletplaatsen. Tevens bieden wij mogelijkheden voor geconditioneerde opslag.

Kortom:
Ons professionele team staat klaar om u te helpen in iedere gewenste fase van uw verpakkingsproces!