Total Pack Oss voor het verpakken van uw producten

Romeinenweg 845349 AL Oss
+31 (0)412 - 62 81 59 info@totalpack.nl

Over ons

Over ons

Total Pack is een bedrijf dat in 1998 is opgericht vanuit een dienstverlenende gedachte.

Vele bedrijven en branches (producenten, retail, logistiek, marketing) hebben regelmatig activiteiten die niet tot hun corebusiness behoren. Total Pack heeft zich toen als doel gesteld om haar klant te gaan ontzorgen door deze activiteiten over te kunnen nemen (al dan niet tijdelijk).

Dat betekent op het gebied van secundair verpakken, dat we een groot en gevarieerd machinepark hebben opgebouwd. Wij kunnen daardoor bij ontzettend veel activiteiten een helpende hand bieden op een uitermate snelle, flexibele wijze.

De eerste 15 jaar vonden deze activiteiten plaats in Uden in een pand met een oppervlakte van 3.000 meter vloeroppervlak. Vanaf 2011 kwam er een kentering in de markt mede ten gevolge van de economische crisis.

Secundair verpakken voor de multinationals werd minder door sanering van merken. Dit had onder andere te maken met het streven naar minder transportkosten, CO2 emissiereductie en verdergaande automatisering in productiebedrijven. Hierdoor werden kleinere runs ook makkelijker te verwerken.

Om onze groeiplannen een nieuwe boost te geven besloten we om een totaalconcept aan klanten te moeten gaan bieden. Wij gingen ons ook richten op primair verpakken. Total Pack verhuisde naar Oss in een pand van 7.500 meter vloeroppervlak! Daarna is geïnvesteerd in afvulmachines, verpakkingslijnen, gecompartimenteerde ruimtes, certificeringen en werven en opleiden van eigen personeel.

Total Pack heeft nu 2 belangrijke pijlers:
- Ontzorgen (aandragen van oplossingen).
- Waarde toevoegen aan producten

Door meer dan 20 jaar kennis, ervaring, kwaliteitsbewustzijn en ambitie van al onze medewerkers zijn we erg trots op ons bedrijf. Ook zijn wij trots om u als klant te mogen verwelkomen en te bedienen.

Met onze no nonsens mentaliteit durven we met recht te zeggen:
Total Pack verpakt bijna alles.

Dat kan! Dàt is ons onderscheidend vermogen!
Afspraak is afspraak. Snel, goed en concurrerend: dat is onze kracht.